05 Jun 2012

Stora Australienmanualen

1 Comment Move to Australia

I veckan blev jag kontaktad av en av våra läsare, Anders, som nyligen startat sidan Swedes in Australia. Swedes in Australia är tänkt att hjälpa andra Australien-intresserade svenskar att förstå hur det funkar att resa och bo i Australien, samt att göra det lättare för oss Australiensvenskar (ja, snart kan jag ju titulera mig det) att hitta och lära känna varandra.

Jag har själv varit frustrerad många gånger på hur svårt det är att hitta information när man söker den och det är en av anledningarna till att jag skriver i vår blogg. Jag vill dela med mig av våra erfarenheter och på så sätt kanske hindra andra från att råka göra samma misstag som vi själva gjort. Det är precis samma tanke som Anders haft då han omvandlat sina 12 år av erfarenheter som backpacker, student, arbetande och boende i Australien till den Stora Australienmanualen.

Jag kommer att läsa igenom de 190 sidorna och ge er en full recension så snart jag kan men vid en första genomskumning ser det ut att finnas massor av matnyttiga tips för den som är intresserade av att flytta eller bara åka på långresa till Australien. Vill du också läsa manualen går det bra att ladda ner den HÄR eller via länken i den högra kolumnen.

Tags: , , , , , , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

One Response to “Stora Australienmanualen”

  1. Reply Anders Liljeqvist says:

    Så kul att få ett omnämnande hos dig, Swaussie. Tack så mycket för länken!

    I tillägg så kan jag säga att jag också gör mitt bästa att svara på läsarfrågor på min blogg http://www.swedesinaustralia.com/, och på mitt läsarforum (kanske världens allra minsta forum) på adressen http://www.swedesinaustralia.com/forum/

    Lycka till med reseplaneringen alla Australienvänner, och ha en riktigt skön nationaldag var ni än är i världen! Tack för en trevlig blogg!

    -A.

Leave a Reply

*