Packa för en resa till ett varmare land

När man lever i kallt land som Sverige är en resa till ett varmare land något av ett måste. Den svenska sommaren kan vara underbar men är oftast kall och regnig. Att resa till ett varmare land är ett sätt att ladda upp batterierna och ett sätt att garanterat få njuta av sol om den svenska sommaren uteblir.

Strandliv

Olika människor tycker om olika saker och olika typer av resor kräver olika packning. Kommer du att tillbringa din semester på en liten ö, bo i en liten bungalow och tillbringa dagarna på stranden behöver du inte packa med dig så mycket. Badkläder, snorkel och cyklop, solskydd och böcker får du inte glömma att packa med dig.

Uteliv

Kommer du att kombinera strandlivet med uteliv behöver du packa lite mer. Reser du till ett land med låga priser kan du köpa en del saker på plats.

Luffa runt

Kommer du att vara borta en längre tid och kanske luffa runt i Sydostasien behöver du både strandkläder och streetwear. Tänk på att det är stor skillnad på klimatet i södra och norra Thailand och du kan behöva en varm tröja om du besöker Chiang Mai.