Goda bars på långa resor

Oavsett hur mycket du älskar att resa är det inte alltid så lätt att komma på bra färdkost. Det spelar ingen roll om du flyger, åker tåg eller bilar – du måste äta!

Maten de serverar på flyget är inte alltid på topp och det är bra att ha med lite egna saker att äta om hungern tränger sig på. Åker du tåg, buss eller bil behöver du ha mat som klarar av att bli förvarade i rumstemperatur under längre perioder. En bra energipåfyllnad får du exempelvis med olika energibars. Köp det här om du vill ha bra produkter som dessutom är ekologiska.

Planera in måltiderna vid långa bilresor

När du kör under en längre tid är det bra att kolla upp restauranger på vägen. Kolla på en karta, fråga personer på nätet och planera in dina måltider väl. Det finns så mycket mer än bara skräpmat på vägen till din destination. Dessutom är det skönt att ta en paus från körandet en stund. Om du äter bra kommer du hålla din energi på topp och därmed köra bättre. Det är viktigt att fylla på energidepåerna för säkerhetens skull helt enkelt. Det är också klokt att packa med dig frukt och gott om dryck. En kylväska är ett bra hjälpmedel om du inte ska köra alltför långt.