Sälja av saker hemifrån

Idag pratar vi mycket om att sälja vidare sådant som ligger och skräpar hemma, så att någon annan slipper handla nyproducerat. Det finns ett miljötänk i detta, men lika mycket ett ekonomiskt tänk. Här ingår inte bara kläder och gammalt krimskrams, utan även dyrare produkter i material såsom guld.

Vad går att sälja?

Vare sig det handlar om guldsmycken, guldklockor, guldmynt eller andra guldprodukter går de att sälja vidare. Det finns en hemsida som värderar och säljer guldet, och de har ett nära samarbete med polisen för att undvika att sälja stöldgods. Det ger pengar i din ficka samtidigt som det rensar i ditt hem och dessutom ger möjlighet för någon annan att få köpa något som i deras ögon är en skatt.

Hur går processen till?

Processen fungerar så att du får beställa hem en så kallad guldpåse som du sedan skickar tillbaka ditt guld i. Efter det blir guldet värderat och ett pris förhandlas fram. När du som säljare godkänt priset får du ut pengarna samma dag. Det är inget krångel eller lurendrejeri, utan det går till så rättvist som möjligt för dig som säljare.

Gör dig själv och en framtida köpare en tjänst och få din guldpåse redan idag. Lycka till!