Resa till något varmare land

Vi är många som älskar att resa och det är garanterat någon i detta nu som sitter och ska boka en flygresa någonstans i världen. Hösten börjar ta sitt grepp om vårt avlånga land och vi minns den fantastiska sommaren som vi hade här hemma i Sverige. Det är inte för inte som vi börjar att längta att resa till något varmare land med skönt härligt klimat.

Boka din nästa resa

Det finns många fördelar med att bo i Sverige och det är många som har möjligheterna att kunna resa iväg en eller ett par veckor per år till varmare trakter. När du ska boka din nästa resa, ta en titt hos Avionero för absolut bästa flygpriserna. Oavsett om det är inrikes eller till något annat land så har de en smart lösning för dig som ska flyga. Skriv in mellan de orter du ska resa och du får upp många bra förslag på flyg.

Populära resmål

Det finns speciella listor där det listas de mest populära resmålen för oss Svenskar och Spanien toppar oftast dessa listor. Så även denna lista hos listor.se. Självklart så är det inte speciellt svårt att förstå att Spanien ligger i topp då man rest dit från Sverige sedan 1955. Men även våra nordiska grannländer ligger relativt högt upp på listan. Polen däremot kanske man inte förknippar med populära resmål men det finns mycket vackert att uppleva. Bland annat i Gdansk och orten Sopot som bara ligger ungefär 20 minuter med tåg eller bil från Gdansk.