I väntan på flyget

Det händer vissa gånger att man blir fast på en flygplats på grund av olika anledningar. Det kan vara att man missat en avgång eller att flygbolaget ändrat avgången för just ditt flyg. Det kan också vara så att något fel uppstått och man måste invänta nästa avgång till den destination som du ska flyga till. I väntan på flyget så kan det bli långtråkigt så här kommer lite tips på vad man kan göra på en flygplats.

Stressa inte upp dig i onödan då det inte är något du kan åtgärda och göra något åt. Se till att du får relevanta uppgifter på när ditt nästa flyg går och vilken gate du ska vara vid. Kolla också upp om du kan få någon form av ersättning för allt som hänt. Den informationen bör finnas på flygbolagets sajt. Här följer några saker som du kan sysselsätta dig med i väntan på ditt flyg:

  • Många av de tips som vi ger dig kan kräva internetuppkoppling och om du inte har fri surf i ditt telefonabonnemang så kan det finnas hotspots på flygplatsen som du kan utnyttja.
  • För att få tiden att gå på en flygplats så kan du underhålla dig själv med något online spel. Spelautomater är en trevlig sysselsättning som kan göra så du utökar reskassan också.
  • Du kan också lyssna på en ljudbok av något slag, var dock noga med att lyssna in utrop och andra meddelanden som kan röra din flight på flygplatsen.
  • Att bara sitta och titta på folk kan vara nog så skoj och underhållande.
  • Är ni flera i sällskapet så kan ni tävla om den som kan köpa den konstigaste souveniren eller någon annan form av tävling.