När man reser så lär man inte bara känna ett nytt land, utan det handlar även om att lära känna nya människor, andra perspektiv på livet, kulturer, mat… Listan kan göras oändlig! Denna reseblogg handlar om allt detta, framförallt med fokus på Sverige och Australien.

På denna blogg kan du hitta flera artiklar som berör både den svenska och den australiska kulturen. Här kan man bland annat finna inlägg gällande de bästa stränderna i Australien, vilka museum som är bäst i Sverige och vilka restauranger man absolut inte får missa.

En reseblogg som får dig att vilja upptäcka mer

Tanken med denna reseblogg är att få läsaren att vilja resa mer. Det ska helt enkelt vara lustfyllt att läsa igenom våra inlägg och ge mersmak så att du en dag kommer iväg på din drömresa. Kanske kan du bli inspirerad att boka ditt nästa äventyr? Sharing is caring. Denna reseblogg står för exakt detta, då vi anser att man bör dela med sig av sina äventyr så att näste man på tur också får möjligheten att upptäcka och känna samma lyckorus av att upptäcka världen. Vi delar med oss av allt!

Reseinlägg helt utan filter

Här ska du som läsare få en förståelse för vad du kan upptäcka när du reser runt i olika länder runt om i världen. Inläggen är alltid ärliga och även om vissa upplevelser inte alltid varit de bästa, så delar vi med oss av dem ändå. Här kommer du få läsa om spännande och lärorika äventyr och intressanta tips på saker som du kan göra i de olika länderna. Inläggen är kategoriserade så att du lättare kan finna information för det land du vill besöka. Välkommen till oss och njut av resan!