26 Oct 2011

VAB, kundmöten och ensamhet

No Comments Sverige

Vi sitter 10 personer på kontoret här i Göteborg; tre produktchefer för utomhusbelysning och vår trofasta marknadsguru som gör all vår marknadsföring till oss samt fem säljare och en ständigt fysiskt frånvarande försäljningschef. Jag förstår ju att säljarna har kundbesök att gå på vilket gör att de är borta mycket men sen tillkommer ju alla de andra sakerna som gör att folk inte är på kontoret; vård av barn, halva föräldrarlediga dagar vilket medför jobb hemifrån den andra halvan av dagen, hela dagar med jobb hemifrån, sjukdom, tjänsteresor och semestrar. Det hade inte stört mig det minsta om det inte hade varit så att det medförde att jag ganska ofta sitter HELT ensam på kontoret. Så ibland undrar jag varför jag bytte kontor. Idag är en sådan dag.

Kurragömma?

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
No Responses to “VAB, kundmöten och ensamhet”

Leave a Reply

*