29 May 2011

Älskade mamma

1 Comment Sverige

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma…
Din alldeles unika
högt älskade mamma!

Det är så lätt att glömma bort att visa uppskattning till våra nära och kära och då är det bra med små påminnelser som Mors Dag till exempel. Siv Anderssons fina dikt får symbolisera det tack jag vill rikta till min mamma. Jag vet att jag ofta tar henne för given, att vi inte alltid kommer överrens och att jag ibland är orättvis och tvär. Men hur det än är så håller jag henne alltid kär. Många kramar skickas därför till världens bästa mamma och till alla andra mammor ute i vårt avlånga land.
Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

One Response to “Älskade mamma”

  1. Reply Frida says:

    ja, visst är det så att man ofta tar mamsen för givet! och så ska det ju inte vara, egentligen

Leave a Reply

*