Att åka ut och resa på din semester behöver inte betyda att du lämnar landet. Något som faktiskt kan vara en stor fördel under en viruspandemi. Inte heller behöver det betyda att du packar en väska och lämnar hela ditt hem. Det kan vara så enkelt att du tar dig vidare till ditt andra hem.

Ja, så kallar många ägare av en segelbåt sin kära ägodel. Faktum är också att det kan vara som de säger. Dagens moderna segelbåtar har fantastiska möjligheter att leva länge i dem. Något du måste kolla varje år innan du åker på semester, är om du behöver något nytt något eller om något behöver bli lagat.

Hitta allt du behöver online

Nät du söker något till din segelbåt eller något du kan ta med dig på resan. Ja, då ska du kolla här, där du hittar allt du kan tänkas behöva. När det gäller båttillbehör och allt som du behöver ha med dig utom mat på en segling, finns det ingen bättre plats att handla.

Du får bra priser, 14 dagars returrätt och leverans av allt du beställer direkt hem till dörren. Dessutom har de också snabba leveranser, vilket gör att du hinner beställa allt du har glömt innan resan.