Det är alltid lika roligt att komma ut och resa i världen. Hela familjen får vara tillsammans i en friare miljö än hemma. Då får du uppleva mycket nytt och sola dig på varma stränder. Du kan gå på små gränder och njuta av arkitekturen i ett annat land. Resan kan gå till något land runt Medelhavet eller så kan du också åka längre iväg, till exempel till Asien. Nu är det nämligen en bra tid att planera var du vill åka. Beställ via nätet och börja drömma dig bort.

Med på resan

Du bör också fundera på vad som kan vara bra att ha med dig. Det viktigaste är underkläder och strumpor. När du har ett litet barn kan du behöva beställa hem lite mer strumpor. Du har nämligen aldrig för mycket strumpor. Välj gärna färgglada strumpor som ditt barn tycker om att titta på. Det kan vara skönt med nya och mjuka strumpor på flygplanet. Det kan även vara snyggt med en liten sko för de små fötterna.

Försök dock att inte packa med för mycket, du klarar dig bra med enbart ett par uppsättningar av varje plagg. Dessutom kan du alltid köpa något nytt på din resa och samtidigt få ett reseminne som du länge kommer ihåg.