04 Dec 2012

Svensklängtan

4 Comments Move to Australia, Typically Swedish

Längtan efter typiskt svenska saker är kanske lite större just runt jul, iaf är det så för mig. Julen är min absoluta favorithögtid och det finns så många saker som jag förknippar med jul- och adventsfirande. Jag försöker göra så gott jag kan för att återskapa de traditioner jag kan men eftersom våra saker vi skickat inte hunnit anlända blir det lite provisoriskt i år.

För de som inte har snälla vänner och familj som skickar ner lite svensk mat och pynt tänkte jag ge lite tips på några onlinebutiker där du kan hitta sånt som är svårt att få tag i utomlands. Kanske ni vet ni om ytterligare någon, då får ni gärna tipsa oss. 🙂

 

 

Tags: , , , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

4 Responses to “Svensklängtan”

  1. Reply Lina says:

    Hej Anna! Vet inte om mina mail kommit fram? Du brukar vara duktig på att svara. Ville bara höra om du fått presentkortet tillslut. Kram!

  2. Reply Emmy i Melbourne says:

    Ja, man vänjer sig nog aldrig vid att fira jul mitt i sommaren. Men vissa traditioner kan man ju ändå hålla fast vid! =)

Leave a Reply

*