24 Dec 2012

Julhälsning till Sverige

1 Comment Sverige

Som bekant firas ju julen inte förrän imorgon här på andra sidan jordklotet ( fast vi kör dubbelt firande). Det är ju helt fel förstås men jag tänkte att jag skulle vänta lite innan jag talar om det australierna, vill inte förolämpa dem riktigt ännu. 😉

Jultraditionerna är väldigt annorlunda här (har ju skrivit lite mer om det i ett gammalt inlägg HÄR) och många av skillnaderna är ju förknippade med vädret. Inget mysande framför brasan inte, det är ju inte direkt nödvändigt när det är närmare 30 grader ute. Snö får vi klara oss utan också men i sanningens namn brukar vi ju få göra det i Sverige också, det är ju faktiskt bara de senaste jularna när Kung Bore förärart oss med vita jular, iaf i södra Sverige.

Oavsett var och när ni firar er jul vill jag passa på och skicka er en julhälsning. Hoppas ni får ett underbart firande med både god mat, dryck och gott sällskap.

jenny nystrom tomte

Tags: , , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

One Response to “Julhälsning till Sverige”

 1. Reply Karin says:

  God Jul(än en gång) till er alla långt där borta. Vi firade ungefär som vanligt igår. Skillnaden var att vi åt allt kallt. sill mm, till lunch och väntade med det var5ma till kvällen. Vi hälsade på mormor, som inte alls mådde bra igår, missade det mesta av Kalle Anka,spelade tärningsspelet och åt länge som vanligt.
  Idag ska Anders träffa kompiosar och spela fotboll. Emma& Stefan ska till Ljungby på julkalas. Linda & jag ska ta en promenad. Vi måste också hinna till mormors lägenhet. Det är besiktning redan på fredag. Då ska det vara tomt och städat. Har du några önskemål, något du vill ha?
  God gortsättning och njut i värmen. Här regnade det hela kvällen igår, så nästan all snö försvann.
  Kramar till alla.
  Vi saknar er mycket!.

Leave a Reply

*