30 Oct 2012

Inspire

2 Comments Quote of the day

Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

2 Responses to “Inspire”

 1. Reply Sandra says:

  aa mysigt, och tank dig de som fryser i Sverige nu =)

  ang kranvattnet, jag kanner att man borde vara tacksam att man har vatten i kranen och vissa perioder tror jag att jag ska vanja mig men nej, nu ar kylen fylld med flaskor fran coles igen, trodde aldrg jag skulle kopa vatten =)

  maste fraga, hur gjorde du med korkortet? Jag skaffade internationellt fran motormannen men det ar bara trearigt sa gar nog ut nasta. Behovde du bara fylla i papper for att fa det tioariga? men behover alltsa inte kora upp eller nagot sadant igen?

  kram =)

  • Reply simon & anna says:

   Ja, det där med vattnet tror jag aldrig jag vänjer mig vid. Vi har kranvatten i kylen och jag dricker det, funkar ok när jag bubblat det i soda streamen. 🙂

   Gällande körkortet så fixade jag en godkänd översättning av mitt körkort då jag glömt skaffa ett internationell. Men jag tror att det internationella körkortet räknas som det också. Allt du behöver göra sen är att boka en tid. Inget test alls bara fylla i ansökan och betala. Smidigt!

   När Simon var i Sverige var han tvungen att ta körkortet från början, köra halka och göra alla test. Skillnad mellan hur Sverige värderar Australiens körkort och hur Australien värderar Sveriges. 🙂

   Kram

Leave a Reply

*