26 Jun 2012

Tidningen SVEN

2 Comments Around the World

På min vanliga bloggrunda kom jag idag via bloggen Colombialiv i kontakt med den alldeles gratis e-tidningen SVEN. Tidningen är ämnad för SVENskar som bor i utlandet eller de som är nyfikna på hur det skulle vara att flytta utomlands.  I varje nummer djupdyker tidningen i ett tema och i senaste numret är temat fika, kafferep och sju sorters kakor (kan det bli mycket svenskare än så?). Tidningen är skapad av tre svenska kvinnor boende i tre olika länder, ett roligt intitativ tycker jag och jag ska (när jag får tid över) givetvis kika in och lusläsa.

http://i0.wp.com/3.bp.blogspot.com/-hWt-Mj4lx2Q/T-evE9ACh3I/AAAAAAAABKQ/w5I2k3QJ-Js/s1600/omslagSVEN7.jpg?resize=164%2C214

Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

2 Responses to “Tidningen SVEN”

  1. Reply Sophie says:

    Alltid snappar man upp ngt nytt 🙂 SVEN var helt okänd för mig.

Leave a Reply

*