05 Apr 2011

Över 60 bloggar!

1 Comment Around the World, Blog stuff

Oj, vad listan på bloggande utlandssvenskar växer. Listan innehåller nu över 60 bloggar med svenskar som bloggar runt om i världen från Danmark till Bahamas. 60 personer/familjer/par som på något sätt följt sina hjärtan och tagit steget ut i det okända och startat ett äventyr någon annastans på jorden. Så roligt och spännnande att läsa – fortsätt fyll på!

Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

One Response to “Över 60 bloggar!”

  1. Reply Johanna says:

    Hejhej!
    Vad kul att du kikade in och gav dig tillkanna..:) Tycker sjalv det ar jatte kul att lasa om andra utlandssvenskar as well..:) och det var ingen liiiiten lista du lyckats samla ihop! Skoj!! 🙂 Har ska lasas!! 🙂

Leave a Reply

*