07 Feb 2011

Gräsänka

No Comments Get a job (Sweden), Move to Sweden

Sitter och tittar lite på Jersey Shore innan det är sängdags. Simon är i Göteborg igen hos brorsan för han har ett nytt möte imorgon med företaget han var på intervju hos för ett par veckor sedan. Tanken är att företaget som idag är baserat endast i Malmö ska anställa 15 nya säljare för etablering i västregionen. Efter föregående intervju lämnades han med tre olika lönealternativ att välja mellan (endast fast lön, lön+ provision eller enbart provision). Han skulle återkomma med ett besked om han var intresserad och i så fall vilken löneform han önskade och sedan skulle de fatta ett beslut om vilka personer de ville anställa så vi vet väl inte riktigt vad som är på gång. Vi får se vad som sägs imorgon, det är ju positivt att de vill träffa honom igen så förhoppningsvis kan de komma överrens om något som passar båda parter. Jag ska iaf hålla tummarna att det hela slutar med att Simon får ett jobb, för det är han verkligen värd. Uppdatering kommer! 🙂

Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts
No Responses to “Gräsänka”

Leave a Reply

*